Slapen in een trechter

Harlingen is 1 van mijn favoriete steden in onze provincie, de zee, de uitzichten, het rumoer… ik hou er zo van! Harlingen doet het tevens ook goed met bijzondere slaapplekken. Je hebt er de havenkraan, de vuurtoren (daar mochten we 2 jaar terug slapen) en de opvallende rode trechter. Alledrie staan ze in het havengebied en als je in Harlingen bent zijn ze niet te missen.

Zo’n bucketlist dingetje; Slapen in de trechter. Afgelopen zondag kon ik hem afvinken want wij mochten hier overnachten!

Al zo vaak onderdoor gelopen en gereden en nu eindelijk naar boven om te kijken wat daar te ontdekken valt. Ik kan je zeggen; veel! De ruimte viel ons gelijk op, zo ruim daar bovenin! En dan natuurlijk gelijk dat prachtige uitzicht… over de Waddenzee, over de boten die in de haven liggen, een klein stukje Harlingen… Wauw! Eigenlijk geen woorden voor want het is adembenemend daar boven. Een oase van rust ook want als je beneden bent heb je de reuring, daar boven in de trechter valt alles weg en kun je genieten van het mooie wat je ziet en beleeft.

   

We hadden wel een stevige wind maar dat maakt het ook wel weer speciaal zo aan zee. We maakten een fijne wandeling door Harlingen heen maar gingen ook gauw weer terug met hapjes naar ons plekje want hier wil je zo lang mogelijk van genieten.
De trechter is luxe, een 2 persoons jacuzzi, een heerlijke douche en een bed dat echt fantastisch slaapt. Ik zou het zo willen kopen en hier elke maand een nachtje willen slapen 🙂

De marifoon was trouwens ook een hele leuke, maandagochtend hebben van het heerlijke ontbijt in bed genoten en tegelijkertijd hebben we de hele ochtend naar buiten zitten kijken en alle berichten meegekregen die binnen kwamen in het havenkantoor in Harlingen. Erg leuk en vermakelijk ook.

Al met al kan ik hier nog veel meer over schrijven, maar ik doe het niet. Want dit moet je gewoon zelf beleven en ervaren vind ik. Ik neem je natuurlijk mee in de foto’s en filmpjes op Instagram, maar voor de rest zou ik zeggen; boek deze trechter want dit is echt de moeite waard!

https://slapenineentrechter.com/

 

 

Date: