Loods Hotel

Een parel op het prachtige Vlieland: Loods Hotel. Dit hotel vind je op nog gene 2 minuten lopen vanaf de boot en ligt pal aan de waddendijk. Als je geluk hebt, heb je zelfs een kamer met uitzicht op zee! Hoe tof is dat ­čÖé

Ik ben zelf enorm gek op Vlieland en beleef hier elke keer als ik er ben weer dat fijne eilandgevoel. Vlieland is behapbaar, is niet te groot en ook niet te klein. Alles is vrij dichtbij elkaar en zo kun je gemakkelijk naar het strand of lekker te fietsen.

Het Loods Hotel is de afgelopen jaren grotendeels verbouwd. Mooie ruime kamers met een hele toffe inrichting vind ik zelf. En… ik heb uitzicht op de Waddenzee! Hoe fijn! Ik ben gek op de zee en natuurlijk verliefd op de wadden ­čśë dus hier wil ik wel wekenlang blijven, of zelfs wonen haha.

 

Het is een lekker rustig hotel en ik geniet volop. Ook met honden mag je in dit hotel logeren, ook wel goed om te weten trouwens.

’s Ochtends kun je heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijt en daarna het eiland weer ontdekken op de fiets of per voet. Ga jij ook verliefd worden op deze plek? Wil je een kamer boeken? Dat kan hier!